Jaahas, että salille pitäis jaksaa. Väsyttää, nälkä, ei kiinnosta, ei jaksa ja mussunmussun...Välillä kyllä miettii, että mikä pointti tuossa salilla käynnissä on. Joo toki se virkistää ja tulee hyvä mieli(eiks tän pitäisi riittää), mutta mietin sillain vähän syvemmin tätä asiaa. Ruokavalion pitäisi olla tiptop just sillaa eikä melkeen. Pitäisi saada tarpeeksi proteiineja ja sun muita aineita, jotta lihas voisi kehittyä. Ei pitäisi syödä liikaa ns. paskaa. Herkut pitäisi siis jättää. Ei hiilaripaskaa. Pöh. Itse ainakin tykkään syödä sitä, mikä hyvältä tuntuu. Jos mun nyt tekee mieli käydä hakemassa hamppari tai siipiä tai syödä noita väljähtäneitä sipsejä tuolta kaapista, mähän syön niitä. Masentaa ajatus, että käyn salilla hikoilemassa ja teen kauheasti töitä hyvän vartalon eteen ja samalla pilaan oman kehitykseni syömisilläni. Ollaanhan me puhuttu paljon tuon puolisoni kanssa, että pitäisi vähän parantaa tuota ruokavaliota ja seurata muutenkin tarkemmin syömisiä. Silti väsyneenä ja nälkäsenä sitä tulee napattua jotain nopeeta ja helppoa kaupasta..tai vielä pahempi, hakee jotain valmisruokaa mäkistä.

Oon myös miettinyt tätä salilla käymistä ja kuolemista. Joo, ehkä vähän outo asianyhteys, mutta annas mä selitän. Meistä jokainen ainakin toistaseksi kuolee. Joutuu siis multiin tai tuhkataan. Loppupeleissä meidän rasvatusta ihanasta kimmoisasta reenatusta vartalosta ei jää mitään jäljelle. Sä käyt 50 vuotta salilla ja lopulta sä kuitenkin oot ryppynen ja hauras. Toki sitä voi ajatella, että vanhana sitten olet reipas ja hyvässä kunnossa, kun oot reenannut paljon, mutta ei se silti poista sitä tosiseikkaa, että susta ei jää mitään jäljelle. Eiks ole vähän masentavaa?

Noh, kai sitä pitäs vaan miettiä sitä tämän hetkistä hyvinvointia. Kai sitä ihmisellä pitää harrastuksia olla, jotta pysyy mielikin virkeänä. Monelle sali on harrastus ja elämäntapa eikä siinä toki ole mitään väärää. Ehkä mun kirous on, että aattelen asioita liikaa ja joskus sukeltelen hyvinkin syvissä vesissä. Eipä siinä, puuroa syömään ja salille mars!